Kompetencer

Alt hvad du har brug for. På ét sted.

3D design & print

Har du en god idé som du ønsker at give liv i et fysisk 3-dimensionelt format? Med mine kompetencer inden for 3D design og 3D print kan jeg hjælpe dig med at føre din idé eller dit design ud i livet. Jeg benytter mig af både CAD software (Fusion 360) samt mere traditionel 3D software (Cinema 4D) til at udføre mine opgaver. Jeg kan hjælpe med rigtig mange forskellige slags projekter og vejlede igennem hele processen.

Jeg har et skarpt øje for detaljerne og sikrer at det færdige produkt ikke kun er funktionelt, men også visuelt fungerer. Lad os tage en snak omkring dine ideer og lad mig hjælpe dig med at gøre dem til virkelighed.

Grafisk design

Har du et budskab som du ønsker at få kommunikeret ud på en effektiv og visuel måde? Så kan mine evner indenfor grafisk design hjælpe dig med at skabe en stærk og effektiv visuel identitet for din virksomhed.

Jeg kan hjælpe dig med at lave visuelt engagerende designs på tværs af en lang række fysiske og digitale medier herunder: brochurer, grafik til sociale medier, og generel brandingmateriale.

Min proces indebærer et tæt samarbejde med dig så jeg kan forstå jeres behov og målsætning, og derved komme i mål med projektet.

Lad os arbejde sammen om at bringe dit budskab til live og være med til at skille dig ud på markedet.

WordPress hjemmesider

Med +10 års erfaring indenfor webudvikling har jeg ekspertisen til at skabe informerende, brugervenlige og overskuelige hjemmesider, der passer perfekt til dig og din virksomhed. Uanset om du har brug for en e-handelsløsning, en konverteringsfokuseret landingside eller en online portfolio kan jeg hjælpe dig med at bygge det op.

En hjemmeside lavet i WordPress har flere fordele. Du får et brugervenligt panel hvor du selv har mulighed for at holde din nye hjemmeside up-to-date. Hjemmesiden er fleksibel og du har mulighed for at skalere den op med nyt layout og nye funktioner uden at skulle starte forfra. Herudover er WordPress gratis at benytte og du vil derfor have minimale omkostninger når først hjemmesiden er færdigbygget.

Kontakt mig

Har du spørgsmål, brug for vejledning eller ønsker du et tilbud på en opgave?
Så udfyld venligst formularen, og så lover jeg at vende tilbage hurtigst muligt.